AΠΙΣΤΕΥΤΟ «ΒΑΤΕΡΛΩ» ΣΤΑ ΜΑΡΑΣΙΑ/ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.

AΠΙΣΤΕΥΤΟ «ΒΑΤΕΡΛΩ» ΣΤΑ ΜΑΡΑΣΙΑ/ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.

1)ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΕ ΟΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ.


 
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ
ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ ΜΑΡΑΣΙΑ-ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΩΣ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΘΗ. ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ-ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΡΙΣΕΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΚΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ.. ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ-ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΛΠ..ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.


 
 
2)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙ 19-20 ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΥΩΠΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΚΑ. ΕΠΙΕΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ «ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!’.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ….ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ . Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ «ΣΤΗΝ ΕΔΕΜ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…».ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
3)ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΕΝΤΕΛΩΣ. ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ. ΕΔΩ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΚΑΝΕ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ’ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!! Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ…ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ.ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΓOΗΤΕΥΣΗ.ΣΕ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
4)ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ…(ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ-1. ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 54 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΗΣΑΝ «ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΙ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ Ι»..ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ(ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ HUMAN INTELLIGENCE).ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΜΟΝΟ Ο Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ.ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
AΠΙΣΤΕΥΤΟ «ΒΑΤΕΡΛΩ» ΣΤΑ ΜΑΡΑΣΙΑ/ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ./ΜΕΡΟΣ B-ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔOΝΤΙΑ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙOΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ(ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΚΑΙ Η ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 38ος ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ -ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ.ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ , ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ…ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ /ΠΧ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ….ΚΑΙ ΕΔΩ ΧΑΣΚΟΥΜΕ.ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΛΟΥΜΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΝΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΚΑΙΜΕΤΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ «ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ…»
2)ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΦΑΙΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ , ΕΙΠΑ ΟΤΙ «Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΚΡΙΖΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΒΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΑΣΙΩΝ».ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΦΟΒΟΣ….ΤΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ…ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΑ….
3)ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΥΠΕΡΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ) ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ. ΔΕΝ ΤΣΙΓΑΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ . ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΔΕΙΚΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ. ΕΝΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ XVI M/K MΠΖ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ. ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ,ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣΚΛΠ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ .ΕΦΟΣΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ-ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ.
4)ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ.ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ.ΟΙ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ …ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ….ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ …ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ….
5)ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΣΑΝ.ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ….ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΑΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ…ΜΑΚΡΑΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ 3ης Μ/Κ ΜΠΖ /ΚΑΒΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ 54η Μ/Κ ΤΑΞΠΖ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ/EDIRNE.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΥΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΙΟ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΠΡΟΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΛΥΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ XVI M/KΜΠΖ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ-ΑΚΑΡ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΣΤΩ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.(ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΩ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ)ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ-ΗΠΑ-ΚΙΝΑΣ ΚΛΠ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΒΑΛΕΡΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ….ΑΜΕΣΑ.
6)ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ. ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ.ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ «ΕΝΕΡΓΕΙΑ’ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ , ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΕΡΙ «ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ».ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΒΥΣΟΥ/ΦΕΡΡΩΝ, ΖΩΝΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ 31ΗΣ Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1986.
ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ….
Athanasios Efstathios Drougos

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ