Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Serres Premio Off Road Enduro 2016 !!

Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Serres Premio Off Road Enduro 2016 !!

Διεξήχθη χθες Κυριακή 27 Νοεμβρίου, η έκτη και τελευταία συνάντηση του επάθλου Serres Premio off road Enduro 2016 στον Λευκώνα Σερρών. Η συνάντηση είχε σαν «κύριο πιάτο» μια γρήγορη ειδική διαδρομή 1600+ μέτρα στα μαλακά χώματα του Λευκώνα και μια απλή 26χλμ την οποία οι αναβάτες την έβγαζαν χωρίς πολύ κούραση μεν αλλά σφιχτή στους χρόνους για να αρχίσουν να μπαίνουν σε αγωνιστικό κλίμα!
56 Συμμετοχές απ΄ όλη την Ελλάδα αφού πέρασαν τεχνικό έλεγχο στις 10.00 το πρωί, έδωσαν το παρών στην εκκίνηση της συνάντησης ακριβώς στις 11.00. Το ενδιαφέρον μεγάλο, αφού οι αναβάτες «έσκασαν» στον τερματισμό της πρώτης ειδικής διαδρομής, με διαφορές λίγων δευτερολέπτων ή και στο ίδιο δευτερόλεπτο. Η μάχη άρχισε όταν όλοι κατάλαβαν πως και ο δέκατος μπορούσε να διεκδικήσει την πρωτιά, προς όφελος των θεατών, αφού οι χρόνοι κατέβαιναν 5-6 sec κάθε ειδική διαδρομή. Η » «βουνίσια» γιορτή τελείωσε περί τις 15.30 με όλους τους αναβάτες αγκαλιασμένους από το ευχάριστο τετράωρο που τους πρόσφερε το Premio των Σερρών.
O Xρήστος Κωσταντινίδης παραχώρησε την αίθουσα στο Εlpida Resort για τις απονομές, όπου εκτός από τους 114 αθλητές που συμμετείχαν, τιμήθηκαν και οι χορηγοί των συναντήσεων όλης της χρονιάς .
Συγχαρητήρια στον Αρη Λιουγκα και τον Χρήστο Πούφτα, που ανέλαβαν την οργάνωση εκ μέρους της Λ.Α.Μ.Σ., για την άψογη εικόνα και των έξι (6) συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικούς χώρους και όλων των»ορέξεων» χωμάτινων ταρτάν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ