ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΣΕΡΡΩΝ !!! ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΛΑΚΟΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΣΕΡΡΩΝ !!! ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΛΑΚΟΣ

Προϊόντα "Φούρνος του ΑΝΔΡΕΑ". Όλου του κόσμου τα καλά.
Στο κατάστημα ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΛΑΚΟΣ, ο πελάτης έχει να επιλέξει από μια πολύ μεγάλη ποικιλία φρέσκων προϊόντων ημέρας, σε εξαιρετικές τιμές. Με έμφαση στην άψογη εξυπηρέτηση, τα αγνά υλικά, και την ασύγκριτη φρεσκάδα, τα  προϊόντα προσφέρουν πολύ μεγάλη ποικιλία από, Κέικ, Τσουρέκια, Κουλούρια, Σφολιάτες, Κρουασάν, Λουκουμάδες, Μπουρεκάκια, γλυκά, ειδικά αρτοσκευάσματα,  αλλά και παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για αρτοσκευασματα  Αποτέλεσμα εικόνας για μπουρεκακια Αποτέλεσμα εικόνας για αρτοσκευασματα

Με σεβασμό στην παράδοση, προσήλωση στην ποιότητα και στόχο τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση δημιουργούμε καθημερινά φρέσκιες, λαχταριστές γεύσεις για εσάς και για αυτούς που αγαπάτε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ψωμιαΑποτέλεσμα εικόνας για ψωμια  Αποτέλεσμα εικόνας για ψωμια

Δύο µυρωδιές είναι αξέχαστες και ασυναγώνιστες. Αυτή ενός φρεσκοπλυµένου υφάσµατος που στέγνωσε µέσα σε µια καθαρή ατµόσφαιρα µε τη βοήθεια των ακτίνων του ήλιου. Και η µυρωδιά ενός ψωµιού φτιαγµένου από αγνά υλικά που µόλις βγήκε από τον φούρνο µας.   Αξίζει όµως, και όχι µόνο για τη µυρωδιά του, να πάρουµε στα χέρια µας ένα µυρωδάτο καρβέλι φτιαγµένο προσεκτικά από εµάς αντί για τα άσπρα «φελιζόλ» που ξεφουρνίζουν κάθε ηµέρα µερικοί φούρνοι.

 Για να είναι το ψωµί ελαφρύ στην υφή του πρέπει να φουσκώσει προτού ψηθεί. Γι’ αυτό χρησιµοποιείται η µαγιά, δηλαδή µια ποσότητα από µύκητες, ίδιους µε αυτούς που χρησιµοποιούνται και για την παρασκευή της µπίρας. Και στο ψωµί και στην µπίρα οι µύκητες κάνουν την ίδια δουλειά. Καταναλώνουν σάκχαρα και παράγουν δύο προϊόντα. Αλκοόλη, που εξατµίζεται µε το ψήσιµο, και διοξείδιο του άνθρακα, που σχηµατίζει φυσαλίδες και κάνει τη ζύµη να φουσκώνει.

Η ζάχαρη στο ψωµί είναι αχρείαστη. Οι µύκητες έχουν αρκετά σάκχαρα να καταναλώσουν, δεν τους χρειάζεται ζάχαρη, χρόνος τούς χρειάζεται για να δράσουν διάφορα ένζυµα υπεύθυνα για την τελική γεύση και χρόνο δεν τους δίνουν οι αρτοποιοί, που βιάζονται και βάζουν στα ψωµιά τους και ζάχαρη για να φουσκώσουν γρήγορα.

 Το αλάτι, εκτός από τη γεύση, ενισχύει το πλέγµα της γλουτένης, βοηθάει στην απορρόφηση νερού, δρα και κάπως απολυµαντικά, ενάντια σε ανεπιθύµητους µικροοργανισµούς.

  Μιλάµε για αληθινό ψωµί, όχι για… ψωµάκι.

Ολικής αλέσεως Ολικής αλέσεως πολύσπορα

Όταν λέμε μαύρο ψωμί, εννοούμε ουσιαστικά το ψωμί ολικής άλεσης στο οποίο δεν έχει αφαιρεθεί ο εξωτερικός φλοιός του δημητριακού.

Όσον αφορά τις θερμίδες ανάμεσα στο άσπρο ψωμί και της ολικής άλεσης είναι σχεδόν οι ίδιες. Η σαφής όμως υπεροχή του ψωμιού που είναι ολικής ή σικάλεως ή πολύσπορο βρίσκεται στις θετικές επιδράσεις των περισσοτέρων φυτικών ινών που περιέχουν, αφού είναι το συστατικό των φυτικών τροφών που δεν απορροφάται από τον οργανισμό και βοηθά στην καλή λειτουργία του εντέρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ