Στο φουλ οι μηχανές για Πανσερραϊκό στο Βώλακα !!!

Στο φουλ οι μηχανές για Πανσερραϊκό στο Βώλακα !!!

 

Διαβάστε το ρεπορτάζ στη συνέχεια...

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται και το Σάββατο η προετοιμασία των λιονταριών στο προπονητικό κέντρο που βρίσκεται στη γειτονική Δράμα. Στην προετοιμασία εντάχθηκε σήμερα και ο Χατζηδημητρίου ο οποίος είχε τετ α τετ με τον κόουτς Διλμπέρη, που τον καλωσόρισε στην ομάδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις (πρωινή και απογευματινή) με τους παίκτες να δείχνουν ιδιαιτέρως ορεξάτοι. Πέρα από την δεδομένη για την εποχή έμφαση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και τις ποικίλες ασκήσεις με μπάλα όπως επιβάλλεται στη σύγχρονη προπονητική, η τακτική επικεντρώθηκε μέχρι στιγμής στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού.

Αύριο Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν πρωινό ρεπό αλλά το απόγευμα θα ακολουθήσει οικογενειακό δίτερμα. Το τελευταίο αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία να τεσταριστούν οι υπό δοκιμή παίκτες και να κρίνει σε ποιο επίπεδο βρίσκεται συνολικά η ομάδα το προπονητικό επιτελείο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η διοίκηση όσο και το αγωνιστικό τμήμα έχουν μείνει απολύτως ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις στοπροπονητικό κέντρο, αφού τους δίνεται η δυνατότητα για μια άρτια προετοιμασία.

 

 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ