ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!! ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!! ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη αμηχανία προκάλεσαν στο Μαξίμου οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι η απόφαση για αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι εγκληματική και αντισυνταγματική.

Παράλληλα το κυβερνητικό επιτελείο επιλέγει να απαντήσει με μια περίεργη όσο και …εκκωφαντική σιωπή. Κανείς από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν έχει σχολιάσει όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Την ίδια ώρα τα κόμματα τη αντιπολίτευσης «βράζουν» κατά του κ. Καμμένου και της κυβέρνησης καταγγέλλοντας τον εμπαιγμό της κυβέρνησης προς του πολίτες και ζητώντας την άμεση παραίτηση του υπουργού Άμυνας.

Οι δηλώσεις του κ. Καμμένου προκάλεσαν, όπως ήταν φυσικό, την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, θέτοντας ζήτημα παραίτησης του υπουργού.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «»Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική…». Αυτά δήλωσε σήμερα στη Σύρο ο κ. Πάνος Καμμένος. Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες. Ομολογεί ότι έκαναν «έγκλημα». Ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά. Τώρα πια δεν έχει άλλη επιλογή. Οφείλει να παραιτηθεί. Σήμερα».

Ο βουλευτής Αττικής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, έκανε στο περιστύλιο της Βουλής, την ακόλουθη δήλωση: «Έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές ήταν να παραιτηθεί ο κ. Καμμένος. Και με τη σημερινή του δήλωση για τον ΦΠΑ στα νησιά ομολόγησε ανερυθρίαστα ότι ψήφισαν μια αντισυνταγματική και εγκληματική πράξη. Προφανώς το «για την Ελλάδα ρε γαμώτο» έχει γίνει «για την καρέκλα ρε γαμώτο»».

Με έντονο τρόπο αντέδρασε το ΠΑΣΟΚ στην δήλωσε του υπ. Αμυνας Πάνου Καμμένου ότι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι εγκληματικό και αντισυνταγματικό μ

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Βασίλης Κεγκέρογλου, δήλωσε:

«Ομολογούν ότι εγκληματούν εις βάρος των νησιών και της ανάπτυξης και ειρωνεύονται τους νησιώτες δηλώνοντας ότι το πράττουν με αντισυνταγματικούς νόμους. Θα βρουν μπροστά τους όχι μόνο τους νησιώτες αλλά και όλο τον ελληνικό λαό».

Όταν κορόιδευε τους νησιώτες.

Στις αρχές Νοεμβρίου 2015, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποφάσιζε σε σύσκεψη στο Μαξίμου, ότι στη Λέσβο, στη Σάμο, στη Χίο στην Κω και στη Λέρο θα δημιουργηθούν τα πρώτα Κέντρα Υποδοχής “Προσφύγων” (Hotspots). Ακολούθως, από την Κω, διαβεβαίωνε τους κατοίκους των ακριτικών νησιών μας: “…Όχι σε σταθμούς υποδοχής στα νησιά. Όπου δημιουργήθηκε σταθμός υποδοχής προσφύγων και μεταναστών, την ίδια στιγμή αυξήθηκε η ροή μεταναστών από την άλλη πλευρά…”.

https://

Σήμερα, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου εξακολουθούν να “φιλοξενούνται” περί τις 20 χιλιάδες “πρόσφυγες”. Οι οποίοι – καθώς και οι άλλοι στην υπόλοιπη χώρα – με τις “ευλογίες” της ΕΕ και της μπολσεβίκικης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ήλθαν για να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα. Προκειμένου να μετέχουν των τραγικών εξελίξεων που σύντομα θα βιώσει η Πατρίδα μας και να συμβάλλουν στην αλλοίωση της συνοχής του Έθνους των Ελλήνων.

Ο “επαναστάτης” της Μπύρας.

Πριν μήνες στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” άσκησαν δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης και τάχθηκαν κατά της ρύθμισης για τη φορολόγηση της ελληνικής μπύρας, που παράγουν μικροί ανεξάρτητοι παραγωγοί. Και απειλούσε ο Πάνος Καμμένος ότι θα αποχωρήσει ο ίδιος και το κόμμα του από την κυβέρνηση. Άλλωστε, έκανε την “επανάστασή” του και από το twitter γράφοντας:

2016-05-24_231539

Έτσι, απαλλάχθηκαν του επί πλέον φόρου οι μικρές ζυθοποιίες που η παραγωγή τους δεν ξεπερνούσε τα 200 χιλιάδες εκατόλιτρα το χρόνο. Ωστόσο, στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε από την κυβέρνηση το βράδυ της 18ης Μαίου 2016 στη Βουλή, προβλέπεται από το 2018, αύξηση του φόρου περί του 50% στις μικρές ζυθοποιίες που παράγουν έως 200 χιλιάδες εκατόλιτρα ετησίως. Παρά ταύτα παραμένει η έκπτωση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης για το ούζο και το τσίπουρο. Προφανώς, γιατί είναι της αρεσκείας του Πάνου Καμμένου, που για τους γνωρίζοντες, είναι “γερό ποτήρι”.

crashonline.gr

http://www.triklopodia.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ