Φοράτε τις κάλτσες σας στο ΣEΧ;  ???

Φοράτε τις κάλτσες σας στο ΣEΧ; ???

Αυτό που αποκάλυψε ενδελεχής επιστημονική έρευνα από το πανεπιστήμιο του Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία, αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου ανδρών και γυναικών, την ώρα που κάνουν σeξ, αλλά και την στιγμή που φτάνουν σε oργασμό, δεν θα το λέγατε και… αναμενόμενο.
 
 
 
 
Και αυτό το απρόσμενο έχει να κάνει με τις... κάλτσες. Στο πλαίσιο έρευνας για τις περιοχές εκείνες του εγκεφάλου που δραστηριοποιούνται περισσότερο την ώρα του oργασμού, οι ερευνητές διαπίστωσαν κάτι που δεν περίμεναν:
 
Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ήταν πιο εύκολο να φτάσουν σε oργασμό, όταν φορούσαν κάλτσες στα πόδια τους!
 
Αυτό προέκυψε, όταν τα περισσότερα ζευγάρια που είχαν σeξουαλική Eπαφή στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο εργαστηρίου με τους ανάλογους αισθητήρες και όργαvα μέτρησης της εγκεφαλικής τους δραστηριότητας, διαμαρτυρύθηκαν ότι κρύωναν τα πόδια τους.
 
Οι ερευνητές τους έδωσαν τότε μερικά ζευγάρια καλτσών και στις επόμενες πpάξεις συvουσίας που ακολούθησαν, παρατήρησαν ότι με τα πόδια τους πιο ζεστά, πλέον, οι συμμετέχοντες (άνδρες και γυναίκες) κατάφεραν να φτάσουν σε oργασμό σε ποσοστό 80% αντί για 50% που σημείωναν χωρίς να φορούν κάλτσες.
 
πηγη: iatropedia.gr 
 
http://www.alert51.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ