Την καταστροφή της Ελλάδας υπέγραψαν οι μνημονιακοί αρχηγοί: !!!

Την καταστροφή της Ελλάδας υπέγραψαν οι μνημονιακοί αρχηγοί: !!!

Το μαραθώνιο συμβούλιο των μνημονιακών αρχηγών κατέληξε τελικά σε ένα μεγαλοπρεπές φιάσκο, από το οποίο φυσικά οι ηττημένοι δεν είναι άλλοι από τους Έλληνες πολίτες. Ένα επικοινωνιακό σόου με αλληλοκατηγορίες και οσμή μνημονιακής συναίνεσης στα καταστροφικά ζητήματα για την Πατρίδα μας.

Ο μνημονιακός και ίσως μελλοντικός κυβερνητικός εταίρος, Λεβέντης κάρφωσε τον Τσίπρα, δηλώνοντας πως το όλο σόου έγινε με σκοπό να τα δώσει όλα ο πρωθυπουργός στο "προσφυγικό" ζήτημα, μετατρέποντας την Ελλάδα σε απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών με αντάλλαγμα μικρότερες μειώσεις στις συντάξεις. Αν και εκεί όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων η συμφωνία είναι για πετσόκομμα στις συντάξεις στο 40%!

Επιπλέον, η σύσκεψη έκρυβε και άλλη μία βόμβα στα θεμέλια του εθνικού και κοινωνικού ιστού και αυτή ήταν μια πρώτη συμφωνία για αλλαγή του εκλογικού νόμου επί το... αναλογικότερο όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Μπόμπολα, Θεοδωράκης. Μήπως το σάπιο πολιτικό κατεστημένο ανοίγει τον δρόμο στην Βουλή στους τουρκόφρονες του DEB;

Η ανακοίνωση πάντως της Προεδρίας της Δημοκρατίας έκανε λόγο στον εκλογικό νόμο για: "αναγνωρίσθηκε η ανάγκη αλλαγής του, από αυτή την Βουλή, επί το αναλογικότερον, δίχως όμως να θίγεται η ουσία της από το Σύνταγμα επιβαλλόμενης κυβερνητικής σταθερότητας". Και για το ασφαλιστικό τονίστηκε ότι: "Ως προς το Ασφαλιστικό, αναγνωρίσθηκε η ανάγκη, κατά τις αντίστοιχες  κοινοβουλευτικές διαδικασίες, να διεξαχθεί διεξοδικός ουσιαστικός διάλογος, με στόχο την διασφάλιση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος και την αποφυγή περαιτέρω μειώσεων των συντάξεων, στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Χώρα".

Κάπως έτσι γενικόλογο και... αισιόδοξο ήταν το ανακοινωθέν των μνημονιακών αρχηγών μετά το μεγαλειώδες ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, το οποίο ο Τσίπρας μετέτρεψε σε ένα εθελόδουλο "ναι".

Τα χειρότερα από τους υποτακτικούς των διεθνών τοκογλύφων έρχονται... 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ