Έλα …τώρα! Τρακάρισμα λόγω… δονητή

Έλα …τώρα! Τρακάρισμα λόγω… δονητή

Απίστευτη ιστορία, που αφορά σε μια νεαρή γυναίκα και τον… ιδιαίτερο λόγο του ατυχήματος που είχε με το αυτοκίνητό της, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Σιρενσέστερ της Αγγλίας. Όπως αναφέρει η «Independent», η συγκεκριμένη γυναίκα οδηγούσε, έχοντας ταυτόχρονα σε λειτουργία το σεξουαλικό της βοήθημα! Κάτι που είχε ως (φυσικό) επακόλουθο να τρακάρει.
Το περιστατικό αυτό, που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, αν μη τι άλλο προκαλεί γέλιο, αν σκεφτεί κανείς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε. Το αυτοκίνητο της γυναίκας ήταν ακινητοποιημένο στην κίνηση και αυτή, μη έχοντας κάτι για να περάσει την ώρα της, αποφάσισε να βάλει σε λειτουργία τον δονητή της.
Ωστόσο, η… έξαψή της την οδήγησε σε τραγικό λάθος, αφού πάτησε γκάζι και το μίνι κούπερ της χτύπησε το πίσω μέρος ενός βαν της «M&J Seafood». Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς, όμως οι οδηγοί των δύο οχημάτων αντάλλαξαν λεπτομέρειες για ασφαλιστικούς λόγους.
Όταν τα αφεντικά της εταιρείας «M&J Seafood» αποφάσισαν να ελέγξουν τι είχε γράψει η κάμερα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του βαν, τότε έκπληκτοι διαπίστωσαν τον λόγο της σύγκρουσης! Από την τοπική αστυνομία δεν επιβεβαίωσαν το γεγονός, αλλά τόνισαν ότι μπορεί και να μην τους αναφέρθηκε λόγω του ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό.
Το δημοσίευμα της «Independent» καταλήγει με την… επική φράση «ο αυνανισμός είναι απόλυτα ασφαλής και φυσιολογικός, αν δεν είσαι πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου».

http://www.makeleio.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ